Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
info groep 1-2 morgen
12 juin 2013

week 24 in 2013

Dag beste Ouders,

Gelukkig wordt mijn blog nog wel gelezen! Dat blijkt uit de oudergesprekken die ik vandaag had met een groot aantal ouders.

Het was dus een wat laat begin vanmorgen. Daarom maar gauw de zon van de week gekozen. Dat was Charlotte, maar: helaas....Flip is nog steeds met vakantie. Hij had zelfs niet eens een kaart gestuurd! De ondeugd. Maar: Ik beloof U dat dat volgende week helemaal goed gaat komen. Wel hebben we uitgebreid de grote atlas bekeken om Oostenrijk aan te wijzen en wat andere Europese landen. Want in het paspoort moest later getekend worden over een vakantieland. Dat is leuk geworden. Mila tekende het land, waar haar vader vandaan komt: Tsjechië.

Selma had haar nieuwe bril meegenomen en die heeft ze trots laten zien. Ook de brillendoos. Het is grappig hoe ze de lichaamstaal gebruikt om iets duidelijk te maken.

Daarna zijn we doorgegaan met het maken van het paspoort. Victoire moest alles nog doen, want zij was er vorige week niet en Stan heeft het overgedaan, en  uiteindelijk heeft Selma hem geholpen om het goed af te krijgen.

En toen heb ik iedereen gemeten, want de lengte moest er nog bijgeschreven worden. Na de pauze ben ik eerst een hele poos gaan voorlezen. Uit het voorleesboek van Robin. We zijn ook eindelijk even in de grote zaal geweest, dat was lang geleden. Zo konden ze heerlijk op de grond op het kleed liggen of zitten. 

En tenslotte was het hoog tijd voor het leren van een vaderdaggedichtje. Nu maar hopen dat ze het niet vergeten te geven. We hebben het een paar keer herhaald. Ik ben benieuwd wat er van blijft hangen! Iedereen heeft er een tekening bijgemaakt, en er is een oranje lintje omheen gegaan.

Volgende week zijn er nog een paar oudergesprekken. Dat is ook de één na laatste les.

Een prettig weekend en tot de 19e.

Hartelijke groeten,

Janneke van der Wal.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
info groep 1-2 morgen
Publicité
Publicité