Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
info groep 1-2 morgen
10 octobre 2012

week 41 in 2012

Dag beste lezers,


Iedereen heeft van Ineke vanmorgen twee infobrieven gekregen, waarin wat activiteiten staan voor in de herfstvakantie en daarna. Neemt U s.v.p. even de tijd om in de tas van uw kind te kijken.

Wat betreft de les vanvanmorgen: we hebben eerst de vaste dingen gedaan, de namen van iedereen herhaald en Anna, die de zon van de week was, heeft Flip uit de kast gehaald, samen met Mila. Charlotte had kastanjes meegenomen en met wat ik nog had van vorige week, hebben we ze geteld. Het waren er 34.

We zijn daarna onszelf gaan tekenen op een gekleurd stuk karton. Dat is samen met alle andere kinderen om een wereldbol geplakt. Het resultaat hangt op de spiegel bij de deur. Heel leuk, al die verschillende ontwerpen.

Daarna hebben we even pauze gehouden en toen was het tijd voor de bilbliotheek, waar Wilfred uitleg heeft gegeven over de gang van zaken daar. Iedereen die nieuw is, krijgt zelf een kaart, die U volgende week na de les kunt ophalen. Charlotte, Anna, Mila, Stan en Selma kunnen nog een kaart gaan halen. Een paar anderen hebben het al gedaan. Het lenen van boeken is gratis.

Ik heb zelf daarna nog twee boeken voorgelezen. En toen was het alweer tijd om naar boven te gaan, waar we met de hele school gedanst hebben. Eline had een aantal werelddansen: o.a. een kozakkendans, een Roemeense dans en natuurlijk ook een Nederlandse. Gezellig zo met elkaar. 

De morgen was voorbij voor we het wisten.

Volgende week neem ik een verrekijker mee, omdat we het daarover gehad hebben. Ik heb een gloednieuw voorleesboek uit de bibliotheek meegenomen en zal daar elke week uit voorlezen, we gaan de liedjes en versjes herhalen uit het rode schrift en er komen wat nieuwe bij. Het thema sprookjes wil ik ook wat verder uitwerken: U begrijpt het al: ik heb er al weer zin in!.

Hartelijke groeten en tot de 17e.

Juf Janneke van der Wal.

Publicité
Publicité
Commentaires
info groep 1-2 morgen
Publicité
Publicité